DOLAR 32,5376 0.23%
EURO 34,7888 0.08%
ALTIN 2.490,491,16
BITCOIN 20513362,77%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Personel Alacak

ABONE OL
29 Mayıs 2019 15:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Akademik personel alacağını duyurdu. Alınacak 67 personeli sınıflara ayırdığımızda bunun, 8 kontenjanının Profesör, 15 kontenjanının Doçent, 10 kontenjanının Dr. Öğr. Üyesi, 21 kontenjanının Araştırma Görevlisi ve 13 kontenjanının ise Ders verecek Öğretim Görevlisine ayrıldığını görmekteyiz.

Başvurmak isteyen adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren on beş gün içerisinde Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlüğe, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

Profesör kadrosu için; Dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası. Doçent kadrosu için; Dilekçe, özgeçmiş ve 4 takım bilimsel yayın dosyası. Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için; Dilekçe, özgeçmiş, doktora ya da uzmanlık belgesi 4 takım bilimsel yayın dosyası.

Araştırma Görevlisi ve Ders verecek Öğretim Görevlisinin Başvuru Şekli;

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlileri (Ders Verecek/Uygulamalı Birim) ve Araştırma Görevlileri alınacaktır. İlanda belirtilen kadrolara başvuru için gerekli bilgi, belge ve sonuçlara üniversitenin internet sayfası adresinden ulaşılabilir. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş gün olup başvuruların ilgili Birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekmektedir. İnternetten yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı ve  üyelik sözleşmemizi inceleyebilirsiniz.