İstanbul Büyükşehir Belediyesi kısmi süreli çalıştırılmak üzere ihale yöntemi ile 1676 öğretmen alımı gerçekleştirecek. Alım için yapılacak olan ihale 23 Eylül 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Yapılacak olan öğretmen alımı ihalesi kapsamında dört farklı grup kriterine göre alım yapılacak. İşte o gruplar:
Birinci Grup
Branşında ön lisans mezunu, meslek lisesi mezunu veya ustalık belgesine sahip 291 part- time öğretmen.
İkinci Grup
Branşında lisans mezunu, ön lisans mezunu ve en az 4 yıl deneyimli 722 part-time öğretmen.
Üçüncü Grup
Branşında yüksek lisans mezunu veya lisans mezunu ve en az 4 yıl deneyimli 579 part-time öğretmen.
Dördüncü Grup
Öğrenim düzeyine bakılmaksızın çevrede ustalığı kabul görmüş olup ustalık belgesi olan, ulusal veya uluslararası projelerde görev almış, usta ve sanatkarlar ile sergi açmış, eseri yayınlanmış, alanı ile ilgili basın-yayın organlarında haberi çıkmış, branşıyla ilgili icrada bulunmuş vb. olan, 32 part- time öğretmen.
Aynı zamanda yapılacak olan ihalenin teknik şartnamesine göre her grup için 13’er engelli öğretmen de alınacak.
EKONOMİ HABERLERİ
23 Eylül 2023EKONOMİ HABERLERİ
23 Eylül 2023EKONOMİ HABERLERİ
23 Eylül 2023EKONOMİ HABERLERİ
23 Eylül 2023İŞ İLANLARI
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı ve üyelik sözleşmemizi inceleyebilirsiniz.