DOLAR 27,4652 0.25%
EURO 28,8298 -0.72%
ALTIN 1.613,50-0,85
BITCOIN 7658193,08%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

İBB’de Yeni Atamalar

İBB’de Yeni Atamalar

ABONE OL
21 Temmuz 2019 15:38
İBB’de Yeni Atamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üç yeni atama gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığına raylı sistem uzmanı Orhan Demir’i, Raylı Sistemler Daire Başkanlığın, Doç. Dr. Pelin Alpkökin’i, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına da Yüksek Mimar Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin’i atadı.

Yasin Çağatay Seçkin Kimdir

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olan Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Tarihi Programından Yüksek Mimar ve Kentsel Tasarım Programından da doktor unvanlarını aldı. Lisans ve Yüksek Lisans alanlarında çeşitli bölümlerde dersler veren Seçkin, uluslarası hakemli dergilerde editörlük ve yayın kurulu üyeliklerini sürdüren Seçkin, mimari, peyzaj mimarisi ve kentsel tasarım alanlarında proje üretim faaliyetlerine devam etmekte.

Pelin Alpkökin Kimdir

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Doç. Dr. Pelin Alpkökin, 1998 yılında Ulaştırma Mühendisliği Yüksek Lisans programını bitirdi. 2002 yılında Japonya Nagoya Üniversitesinde doktora çalışmasına başlayan Alpkökin, 2005’te doktor unvanı aldı, 2008’de İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim üyesi olarak göreve başladı. Birçok uluslararası yayını bulunan Alpkökin, çok iyi seviyede Japonca ve İngilizce biliyor.

Orhan Demir Kimdir

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun olan Orhan Demir, farklı kentler ve bölgeler için hazırlanan ulaşım ana planları, kara yolu, tramvay, hafif raylı sistem, metro sistemleri talep analizleri, fizibilite etütleri gibi kentsel ve bölgesel ölçeklerdeki ulaştırma projelerinde görev aldı. Demir aynı zamanda 999 yılından bu yana Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ulaşım planlaması konusunda dersler vermekte.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı ve  üyelik sözleşmemizi inceleyebilirsiniz.