Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’daki muhtarlarla bir araya geldiği programda muhtarlık seçimleriyle ilgili yeni bir öneride bulundu. Erdoğan yapmış olduğu açıklamada muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimlerinden ayrılmasında fayda gördüğünü belirtirken, bu seçimlerin belediye seçimlerinden önce veya sonra yapılmasının daha sağlıklı olacağının altını çizdi.
Silah Dediniz İade Edilmemek Üzere Verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkin şekilde yönetilebilir mahalle birimlerinin muhtarlar vasıtasıyla millete verilecek hizmetlerin hızını ve kalitesini yükselteceğini vurguladığı konuşmasında, muhtarlara bugün sahip oldukları özlük haklarını AK Parti Hükümetinin sağladığını, bu doğrultuda geri iade edilmemek üzere muhtarların silah taleplerinin de karşılandığını sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşmasından Satır Başları
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını “İçişleri Bakanlığımız bünyesinde bir Muhtarlar Daire Başkanlığı ve Muhtarlık Bilgi Sistemi’ni de biz kurduk. Daha önce böyle bir şey yoktu. Bu nedir biliyor musunuz? Bu, muhtarlık müessesesine verdiğimiz önemin bir ifadesidir. Valilerimize, kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza, muhtarlarımızla yakından ilgilenmeleri konusunda kesin talimatlarımız var. İnşallah önümüzdeki dönemde sizlerle el, gönül, fikir birliği içinde mahallelerimize ve ülkemize çok daha büyük hizmetlere beraberce imza atacağız” sözleriyle noktaladı.
EKONOMİ HABERLERİ
03 Aralık 2023EKONOMİ HABERLERİ
03 Aralık 2023EKONOMİ HABERLERİ
03 Aralık 2023EKONOMİ HABERLERİ
03 Aralık 2023İŞ İLANLARI
03 Aralık 2023GÜNDEM
03 Aralık 2023GÜNDEM
03 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı ve üyelik sözleşmemizi inceleyebilirsiniz.