DOLAR 32,6852 0.51%
EURO 35,3109 0.4%
ALTIN 2.511,401,10
BITCOIN 20392511,18%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MEB’den Açık öğretim öğrencilerine duyuru

ABONE OL
20 Ocak 2023 14:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yayımlanan duyuru ile Açıköğretim okullarında okuyan öğrenciler uyarıldı. MEB duyurusunda Açıköğretim lisesinde okuyan öğrencilerin cep telefonu bilgilerinin güncellenmesi istendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile Açık Öğretim okullarında okuyan öğrencilerin cep telefon bilgilerinin güncellenmesi gerektiği duyuruldu. MEB duyurusunda Açıköğretim ile alakalı kayıt tarihleri, sınav yerleri, ve buna benzer bilgilendirme mesajlarının SMS yoluyla yani kısa mesaj yoluyla gönderildiği ve Açık öğretim lisesi öğrencilerinin Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarını güncellemeleri istendi.

AÖL öğrencilerinin MEB tarafından yayınlanan duyurulara ve bilgilendirmelere erişebilmesi için Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı olan cep telefon numaralarını güncellemesi gerekiyor. Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Bilgi Yönetim Sistemine şifreleri ile giriş sağlayarak değiştirebilecekler. AÖL öğrencileri isterlerse telefon güncelleme işlemini Halk Eğitimi Merkezlerinden, Meslekî Eğitim Merkezleri Anadolu İmam Hatip Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinden yapabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı ve  üyelik sözleşmemizi inceleyebilirsiniz.